Novinky letošní sezóny

Na našem showroomu již máme vystaveny nejnovější produkty Hartman a jsme tak včas připraveni na nadcházející venkovní sezónu. Přijďte se k nám na vlastní oči podívat, jakým komfortním venkovním nábytkem byste si mohli zkrášlit Vaši zahradu či terasu.

Novinek v sortimentu jsme si pro Vás připravili hned několik. Doporučit můžeme především luxusní sedací soupravy s kovovou konstrukcí. Cenově dostupnější verzí je zahradní sedací souprava Canberra, luxusnější variantou poskytující skutečně absolutní pohodlí je pak kolekce Titan.

V rámci jídelních setů pro Vás máme nově nachystány hlavně nové designové jídelní židle Delphine a Cairo. V rámci kolekce Cairo se nachází i sedací soupravy. Novinkou v našem sortimentu jsou i přípravky na údržbu týkového dřeva, které Hartman ve svých produktech často používá.

Při výběru vhodného zahradního nábytku je pro Vás každopádně nejlepší přijet se na něj podívat na vlastní oči a vyzkoušet si, jak pohodlně se Vám ve které soupravě sedí. Tímto způsobem si pak budete nejvíce užívat chvíle strávené na Vaší zahradě nebo třeba balkóně.

Přijďte se tak podívat na náš showroom. Rádi Vám s výběrem pomůžeme a budeme se na Vás těšit!