Vítejte na nových stránkách!

Vítáme Vás na našich nových internetových stránkách TopZahradniNabytek.cz! Stránky jsme přes zimu usilovně připravovali, abychom je pro Vás měli na právě začínající venkovní sezónu připraveny. Doufáme, že se Vám naše nové stránky budou líbit!

Na naší adrese v Troubsku na kraji Brna se na kvalitní zahradní nábytek Hartman můžete podívat již od loňského roku. Již dlouhou dobu na naší adrese sídlí zahradní grily Weber a loni jsme svůj sortiment chtěli rozšířit o další luxusní výbavu pro Vaši zahradu - zahradní nábytek Hartman. Dřívě jsme měli tuto značku začleněnu pod naše staré stránky topgrily.cz, od letošního roku jsme si však pro Vás nachystali zcela nové, přehledné stránky.

Na stránkách TopZahradniNabytek.cz najdete výhradně sortiment značky Hartman. Najdete zde luxusní venkovní sedcí soupravy, jídelní stoly i židle, zahradní lehátka nebo třeba slunečníky Hartman. Od všech na našich stránkách uvedených řad máme vystaveného aspoň jednoho zástupce i na našem showroomu. Můžete se tak na zahradní nábytek Hartman přijít podívat i na naši adresu na vlastní oči.

Top Zahradní Nábytek je novou firmou v Brně specializující se na prodej zahradního nábytku Hartman. Jsme autorizovaní prodejci této značky a rádi Vám odborně poradíme s výběrem pro Vás ideální venkovní sedací či jídelní soupravy. Některé zboží máme skladem i na našem showroomu, zbytek máme připraven k rychlé expedici z externího skladu.

S novými stránkami nás ještě stále čeká mnoho práce a průběžně budeme dolaďovat další detaily. Budeme určitě rádi za všechny Vaše případné podněty, co bychom ještě mohli vylepšit.

Naší snahou bylo udělat pro Vás stránky co nejpřehlednější a co nejvíce Vám zpříjemnit výběr venkovního nábytku. Pokud Vás na našich stránkách cokoliv zaujme nebo se budete chtít na něco zeptat, neváhejte se na nás, prosím, obrátit. Budeme se na Vás těšit!

Zajímavých novinek si každopádně Top Zahradní Nábytek chystá v blízké době více. Určitě tak doporučujeme dále sledovat naše stránky.